THEETUIN EN BOOMGAARD DE STOBBE

 

 

 

 

High Tea Royaal in coronatijd 

We ontkomen helaas niet aan een aangepaste werkwijze. Een ieder die een High Tea reservering aanvraagt, zal een betaalverzoekje van ons krijgen. De klant bevestigt de reservering door middel van het voldoen van dit betaalverzoekje. Pas daarna zetten wij uw reservering in de agenda. 

Dit is nodig vanwege de veel kleinere beschikbaarheid van High Tea’s en zitplaatsen dan normaal. Wij hopen op uw begrip voor de situatie dat onze High Tea's heel specifiek voor ieder groepje gemaakt worden en bij annulering het werk vaak al gedaan is en de plaats niet
gemakkelijk door andere klanten in genomen kan worden. 

Met andere woorden de vrijblijvendheid van voorheen is nu met corona een beetje aangepast, maar onze High Tea's zijn nog altijd even lekker als voorheen. 

Hieronder ziet u of en wanneer wij High Tea's bij ons in de Theetuin aanbieden. 


High Tea Royaal bij Theetuin de Stobbe:

Eerstvolgende (en momenteel enige) data waarvoor u kunt reserveren zijn:

Geen data beschikbaar ivm coronamaatregelen. 

Tevens is ons seizoen afgelopen. We zien u graag volgend jaar weer in het Theehuis. Hou de website in de gaten voor de mogelijkheden voor Afhaal High Tea. Nieuwe werkwijze:

Maximaal 4 personen per tafel/reservering + eventueel 1 baby in wandelwagen. 

U reserveert voor 1 van de 2 tijdsblokken:


Tijdsblok 1: 

11:30 - 14:00


Tijdsblok 2:

14:30 - 17:00

Beschikbare arrangement: High Tea Royaal à €23,50 p.p. Wat dit arrangement inhoud ziet u hier

Kinderen zijn van harte welkom, echter vanwege de door corona-maatregelen zeer beperkte capaciteit van ons restaurant, kunnen wij geen kinderprijzen hanteren. 

Dat betekent in de praktijk dat we ook voor kinderen €23,50 moeten berekenen, behalve voor de baby in de wandelwagen. U heeft daarbij wel de keuze of u de kinderen met de High Tea Royaal mee wil laten doen of kiest voor de Kinder High Tea.


Hoe reserveren?

Reserveren voor de hierboven genoemde data kan tot uiterlijk op woensdag voorafgaande aan de te reserveren zaterdag of zondag. U reserveert via het reserveringsformulier op deze pagina. Vergeet daarbij niet door te geven welk tijdsblok het om gaat. 

Na uw aanvraag laten wij u weten of er nog plaats is en zo ja, dan ontvangt u tevens van ons een betaalverzoekje per email. U bevestigt uw reservering door middel van de betaling van het betaalverzoekje.  


Annuleren?

Het spreekt voor zich dat u of 1 van uw gasten thuis blijft indien hij of zij verkoudheidsklachten zoals hoesten, niezen, loopneus, verhoging of koorts ontwikkeld/heeft

Bij het annuleren vóór of op de dinsdag voorafgaand aan de datum van de reservering, van 1, enkele of alle personen berekenen wij €7,50 administratiekosten per reservering/tafel. U krijgt dan van ons het reeds vooruitbetaalde bedrag minus de €7,50 zo spoedig mogelijk terug. 

In het geval van annuleren korter voor de reserveringsdatum dan op de dinsdag voorafgaand aan de reserveringsdatum,  delen Theetuin De Stobbe en uzelf de kosten voor de personen die niet kunnen of mogen komen. U heeft daarbij de vrijheid om de reservering deels wel door te laten gaan, zonder de persoon of personen die niet kunnen komen, of dat u de gehele reservering annuleert. Er worden bij annuleren in dit geval geen extra administratiekosten in rekening gebracht. 

Mocht het geval zich voordoen dat wij vanuit onze kant moeten annuleren, dan ontvangt u het gehele vooruitbetaalde bedrag terug. Wij doen ons best om High Tea voor onze bezoekers op een veilige manier mogelijk te laten blijven. 

We verwachten van u dat u op ons terrein de 1,5 meter zelf ook in acht neemt ten opzichte van personen die niet bij u in huis wonen. In de toiletruimte is het mogelijk om uw handen te wassen.  

Wij zien u uiteraard ook onder de nieuwe omstandigheden graag terug bij Theetuin De Stobbe!