THEETUIN EN BOOMGAARD DE STOBBE

 

 

 

 


Privé Tuinfeest in Boomgaard & Theehuis

Wat is er heerlijker dan op uw eigen feest alleen maar te genieten? 

Geen geregel, gesjouw met stoelen, uren in de keuken en bergen afwas. 

Zin in een feest waarbij uw groep de privé beschikking heeft over onze heerlijk ruime en zonnige boomgaard met lieflijk Theehuis? 

Een fantastische plek waar de houtkachel lekker aan kan, kinderen zich kunnen uitleven en een heerlijke verse huisgemaakte High Tea op u wacht? 

Geen afwas, geen gedoe, alleen maar genieten. 

Bij mooi weer op het terras of onder de bomen en bij minder weer in ons sfeervolle verwarmde Theehuis. Dàt is het High Tea Tuinfeest in Theetuin De Stobbe. 


Verloop van het arrangement

De sfeer is informeel en gemoedelijk. Gasten bewegen zich naar behoefte van binnen naar buiten. Het is altijd mogelijk om zowel op terras als binnen in het Theehuis plaats te nemen. Wij zetten een groepsopstelling klaar, maar meubilair mag op het terras naar wens verplaatst worden voor bijvoorbeeld meer zon of schaduw. 

Indien gewenst kunt u een eigen invulling geven aan het verloop van het samenzijn met bijvoorbeeld het inpassen van tijd voor wandelen, presentaties of andere activiteiten. U kunt uw wensen vooraf kenbaar maken. 

 

Standaard verloopt het arrangement als volgt:

  1. Gasten druppelen binnen
  2. Groep compleet?  Welkomstwoordje van gastvrouw Johanna inclusief uitleg over ons ruime assortiment gewone en bijzondere thee en de High Tea. Gasten voorzien zichzelf en elkaar van koffie en thee. 
  3. Ondertussen staat de High Tea klaar en geniet u van het eerste deel van de High Tea en elkaars gezelschap. De High Tea wordt, afhankelijk van de weersomstandigheden en groepsgrootte, centraal of op de tafels gepresenteerd. Het is geheel aan de gasten zelf, hoe snel een en ander gegeten wordt. Koffie en thee wordt continue bijgezet en gasten kunnen geheel naar behoefte hiervan gebruik maken. 
  4. In de 2e helft van het arrangement worden u en uw gasten getrakteerd op warm geserveerde hartige taart. 
  5. We proberen de afronding van het arrangement zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen en kijken meestal niet op een paar minuten.


 

Prijs & Inhoud van het Arrangement 

  • 2,5-3 uur privé beschikking over ons Theehuis, Terras en Boomgaard. 
  • Maximaal plaats voor 30 volwassen en 32 personen als er ook kinderen bij zijn
  • Inclusief Koffie, Thee, Limonade en High Tea Royaal* voor alle aanwezigen (op zelfbediening). Gastvrouw Johanna zorgt voor een welkomstwoordje, uitleg, het aanvullen van verse koffie en theewater en dat alles naar wens verloopt. Ze blijft op de achtergrond aanwezig.
  • Kosten € 525  bij 2-20 personen* (alle kinderen en baby's tellen ook mee in dit aantal)

Extra's 

Een frisdrankenassortiment* op zelfbediening vanuit een koeler, is bij te boeken voor €50 tot 20 personen en €60 bij meer dan 20 personen

Extra uur privébeschikking over tuin & theehuis (uitsluitend vooraf af te spreken) is bij te boeken voor €100 (ongeacht groepsgrootte van max 30/32 personen). Van toepassing bij een arrangement met ontvangst met koffie/thee, samen wandelen en High Tea na het wandelen**(zie apart hoofdstukje hieronder)*Extra personen (tot max. 30/32 inclusief kinderen) 

Bij groepen voor dit arrangement groter dan 20 personen rekenen wij voor de extra personen: 

kinderen van 0 t/m 1 geen meerprijs.

kinderen van 2-9 een meerprijs van  €10.00 met naar keuze kinder High Tea of meedoen met volwassenvariant. 

per persoon van 10 jaar en ouder €24,50

We berekenen daarbij eerst de kinderen als extra personen, zodat dit het meest gunstig voor u uitpakt.  


Kinderen 

Alle baby's en kinderen tellen mee in het totaal aantal personen voor wat het maximale aantal personen betreft (30/32).

Als er kinderen zijn, hebben wij ook limonade beschikbaar. U kunt kiezen of u voor de jonge kinderen een speciale Kinder High Tea wenst of dat u wil dat ze dezelfde High Tea hebben als de volwassenen. Qua prijs maakt dat geen verschil bij het afhuren van de Theetuin. 

Het is mogelijk om babyvoeding door ons op te laten warmen. 

Kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline en in de grote tuin. Het is aan te bevelen voor hen wat eigen speelgoed/vermaak mee te nemen. 


**Wandelen

Prachtig ruig natuurgebied zonder paden op loopafstand van ons terrein. Leuk om wandelend te verkennen. Er is een uitgezette route van 5 kwartier. Niet geschikt voor minder validen, rolstoelen en kinderwagens. Graag aparte wandelschoenen of laarzen voor het wandelen meenemen. Soms is bescherming tegen insecten wenselijk. 

Vooraf wandelen met de hele groep of een gedeelte van de groep telt mee in de tijd van het arrangement als u daarbij een ontvangst met koffie/thee in de Theetuin en het achterlaten van tassen en cadeaus wenst. Op eigen gelegenheid vooraf wandelen is mogelijk. Daarvoor kunt u verzamelen op de parkeerplaats. 

Het is ook mogelijk om ná het arrangement te wandelen. Deze tijd telt niet mee, tenzij u beschikking wilt blijven houden over de ruimte. 

*Wij schenken geen alcoholische dranken en het is vanwege vergunning tevens niet toegestaan deze zelf mee te brengen. Het frisdrankarrangement bevat diverse frisdranken en sapjes.


Beschikbaarheid, Optie, Annuleringsvoorwaarden

Vraag een reservering aan zodra u een datum in gedachten heeft voor uw samenkomst.  

Het is mogelijk een optie te nemen. Wij nemen dan contact met u op zodra een andere partij dezelfde datum wil reserveren. Op dat moment heeft u het eerste reserveringsrecht, maar dan dient u deze beslissing wel binnen 24 uur te nemen.  


Annuleringskosten €0 indien meer dan 2 maanden van te voren annuleert. 

Annuleren tussen 2 maanden en 1 week van te voren €100, en annuleren binnen 1 week voor de geplande datum €175

We bedoelen deze kosten voor annuleringen vanuit uw kant, ongeacht de reden. 

Annuleringen vanwege overheidsmaatregelingen of bij calamiteiten vanuit onze kant, zijn gratis voor de klant. 


Datum aanvragen? Klik hier