THEETUIN EN BOOMGAARD DE STOBBE

 

 

 

 

High Tea Coevorden Drenthe

High Tea Coevorden of High Tea Emmen is een zoekterm die best vaak gegoogled wordt. Zo jammer, want dan mis je de beste plaatsjes! Je komt uit bij restaurantjes zonder tuin en in het meest gunstige geval bij een Kasteel.

 

Zijn die adresjes niet goed dan?

U zal er vast prima kunnen High Tea-en, maar stelt u zich eens voor. Die ene heerlijk ruime locatie midden in de natuur, die net even wat meer toe voegt. Het geluid van de zingende vogeltjes, het zien van een eekhoorntje wat weer op zoek gaat naar de walnoten, die hij afgelopen winter zorgvuldig her en der in de boomgaard verstopt heeft. Met wat geluk ziet u zelfs een ree of vos midden op de dag achter tegen de rand van het aangrenzende natuurgebied.

 

Op 8 kilometer van Coevorden

In Theetuin De Stobbe is het allemaal al wel eens voor gekomen. Mensen hebben hier de wilde dieren gewoon hun dingen ziet doen, zo vanaf het terras. Theetuin De Stobbe ligt op slechts 8 kilometer van Coevorden. Met de fiets bent u er snel, wie weet plakt u er nog wel een mooie route aan vast. Het fietsknooppuntensysteem brengt u overal. Wandelaars kunnen door het natuurgebied van Het Drentse Landschap lopen. Dit heidegebied herbergt diverse dassenburchten en voelt meteen aan alsof u op vakantie bent.  

 

Top High Tea

Dan is er nog de fameuze High Tea zelf. Op Google en Facebook met een 4,9 en een 4,7 (op 5) gewaardeerd door vele klanten. Vele soorten losse thee, allemaal in je eigen tempo per kopje te proberen. Op het boomgaardterras kies je zelf of je een plekje in de zon of liever halfschaduw wilt. Niemand zit of loopt je in de weg, hier kom je echt tot rust. Bij minder weer, is het heerlijk warm in het gezellige met houtkachel verwarmde theehuis.

 

Wat kies jij?

Je ziet aan alles dat High Tea’s maken hier de hoofdactiviteit is en de aandacht krijgt die het verdient. In restaurantjes is het vaak een bijzaak. Een middel om de tijd tussen de lunch en het diner door te komen. Weet u zeker dat u liever hutje mutje op dat terrasje aan de straat zit dan in een prachtige weidse boomgaard bij een gezellig en knus Theehuis?