THEETUIN EN BOOMGAARD DE STOBBE

 

 

 

 Webshop Kadobonnen en Brownies

U kunt bij ons Kadobonnen en Verse Brownies & Blondies bestellen.

Bestellen gaat via het formulier onderaan deze pagina.  Na verzending van het formulier, verschijnen onze bankgegevens in beeld. U kunt nu via uw eigen bank het te betalen bedrag over maken. Wij versturen de bestelling zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling. U krijgt bericht wanneer uw bestelling gepost is. Doorgaans wordt uw bestelling 1 dag daarna bezorgd. PostNL bezorgt niet op zondag en maandag.

Kadobonnen

Kadobonnen kunnen ieder gewenst bedrag of arrangement bevatten. De kosten bestaan uit de kosten van het arrangement of bedrag wat op de bon komt + 1,50 verzendkosten.

Brownies en Blondies

Onze Brownies en Blondies worden goed verpakt in platte doosjes die door de (standaard)brievenbus passen. Ze zijn minstens enkele dagen houdbaar na aankomst. Een doos bevat 12 stuks (bijna 600 gram!) en wordt gezellig ingepakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat het om Brownies gaat. Dit is om de postbode niet in de verleiding te brengen en om de ontvanger extra nieuwsgierig te maken. U kunt een persoonlijke boodschap opgeven, welke wij op een leuke kaart printen. De prijzen van de gezellig ingepakte Verse Brownies zijn inclusief verzendkosten en persoonlijke boodschap 18.95 per doos . 

Afhaalprijs in een zak in plaats van doos is €1,- per brownie/blondie.  (liefst wel even van te voren bestellen via email/telefoon)

Houdt u er rekening mee dat wij voor de bestellingen enige verwerkingstijd nodig hebben. Vandaag bestellen en overmorgen in huis, lukt meestal wel.

BESTELFORMULIER